Classic PLUS

Hightech megoldás a dermaceutical aktív kozmetikumokban. Csupán egy testápolási sorozat manapság már nem elég. Az Anti-Aging koncepcióban a fő hangsúly azon van, hogy a nők és a férfiak az öregedési folyamatokat ellensúlyozni tudják a bőrön. Ezen túlmenően a különböző bőrelváltozások, mint például a szárazság, rosacea, bőrpír és idővel a ráncok is előfordulhatnak, amelyekhez szükséges a Hightech-Ápolócsalád. Ez a hightech megoldás minden korosztály számára ajánlott és megfizethető.

Ezért fejlesztettük ki az Anti-Aging-Szériát, amely egy tisztán gondoskodó megközelítés a dermazeutische Komplett megoldásnak, közepes árkategóriaszegmensbe tartozik.

A Classuc Plus sorozat alapja egy innovatív DyHial hatóanyagrendszer-hialuronsav ellátás belül és kívül. A rövid és hosszú láncú hialuronsavak mélyen a bőrben kitöltik a redőket és azonnal látható a jele a bőr felszínén. A kívülről ható hialuronsavtípusok kiegészülnek az oligoszacharid láncaival, amelyek mélyen behatolnak a szövetbe és aktiválják a szintézist a hialuronsavval. A cukorkomplex megakadályozza a lipidek kimosódását a bőrből, stabilizáló hatással bír.

Sorrend:
Listázás:
Tételek 1 től 5 / 5 (1 összes)