Face one Stem Cell DNA

Stem Cell DNA Herba Cream

 

Egy ritka svájci almafajta törzssejtjeiből készült intenzív ápolókrém, aminek feladata, hogy a bőr saját sejtjeit hosszantartóan védje, és a kronológiai bőröregedést megelőzze. Vele a  bőr saját sejtjeinek növekedése stimulálható, és élettartamuk jelentősen meghosszabbítható.

Feladata, hogy a bőrt a negatív környezeti hatásoktól védje, táplálja és regenerálja.

Egy baktériumból kinyert Ectoin fényvédő szerepet tölt be. Megvédheti a bőrt UV-sugárzástól, szárazságtól, hőségtől, hidegtől. Az Ectoin ráadásul gondoskodik a bőr tartós nedvesség-megtartó képességének felépítéséről, és erősítheti a bőr saját immunrendszerét.

A növényi törzssejtek, az Ectoinnal összekötve, az igazi kulcsa bőrünk egészsége, fiatalsága és szépsége megőrzésének.

 

Alkalmazás

Reggel és este a megtisztított, és tonikkal kezelt bőrre vigyük fel, és finoman masszírozzuk be.

 

 

Törzssejtek és Ectoin – az örök ifjúság kulcsa

 

Egy régi és nagyon ritka svájci almafajta növényi törzssejtjeinek alkalmazásáról kiderült, hogy a bőr számára a fiatalság abszolút forrásának tekinthető.

Az Uttwiler Spätlauberről van szó, egy almafajtáról, amit már a 18. század óta termesztenek. Ez az almakivonat különösen hosszú életű, tanninban gazdag sejtekből áll, amelyek képesek bőrsejtjeinket növekedésükben stimulálni és óvni. A növényi törzssejtek célja, hogy a bőr törzssejtjeinek élettartamát jelentősen meghosszabbítsák, és ezáltal a bőr fiatalságát megőrizzék. Epigenetikai faktorokban és metabolitokban gazdag tartalmuk miatt megóvhatják a bőrt a negatív környezeti hatásoktól, táplálhatják, regenerálhatják, valamint segíthetik fejlődését, és a kronologikus bőröregedést megelőzhetik.

 

 

Ectoin és hatása a bőrben

 

Ectoin nagyszámú baktériumokban fordul elő. Az Ectoint a bőrápolás terén és fényvédőként alkalmazzuk. A természetes Biopolymerek struktúráját stabilizálja, mint a proteineket, nukleinsavakat és bio-membránokat ,valamint óvja a bőrt a sérülésektől és a stressz-hatásoktól, mint az UV-sugárzástól, a szárazságtól, hőségtől és hidegtől, miközben gondoskodik a bőr tartós nedvességmegtartó képességének felépítéséről. Ezen kívül óvja a bőr saját immunrendszerét. Az Ectoint a Proteinok és sejtek stabilizálására is alkalmazzák. Az emberi bőr naponta van kitéve káros környezeti hatásoknak. A sértetlen sejtek ezek ellen többnyire védekezni tudnak. Ha bekövetkezik egy sérülés, a sejtek saját javító mechanizmusa segítségével regenerálódnak. Ha ez a saját javító-mechanizmus gátolva van, vagy túlterhelt, szüksége van kozmetikai vagy bőrgyógyászati hatóanyagokra, mint pl. az Ectoinra.

Az Ectoin óvja a sejtmembránok egészségmegtartását és funkcióit, és ezáltal a természetes védőrétegünk fenntartását szolgálja.

Sorrend:
Listázás:
Tételek 1 től 6 / 6 (1 összes)