Gyártó: CNC Cosmetic GmbH
Cikkszám: 303334
Készletinfó: 996
13.514 Ft
A BB Cream Blemish Beauty Balm egyesíti az ápoló tulajdonságait a Make up fedő erejével, és gondoskodik egy perfekt matt és ápolt arcszínről. A bőrpírt és a bőr egyenetlenségeit megbízhatóan kasírozza. Természetes olajok óvják a bőrt a kiszáradástól., Shea-vaj és méhviasz egy bársonyosan puha bőrérzetet kölcsönöznek. Panthenol és Allantoin megnyugtatják az izgatott bőrt. Édesfa kivonat és Alpha Bisabolol ugyancsak irritálást csökkentő és gyulladás-gátló tulajdonságokkal rendelkeznek. A benne lévő szalicilsav csökkenti a bőr szennyeződéseit, és megelőzi ezek újra keletkezését. Az értékes Hyaluronsav gondoskodik a bőr nedvesség tartalmáról, és a ráncokat láthatóan felpárnázza. A BB Cream Blemish Beauty Balm enyhe természetes fényvédő képességgel is rendelkezik.
A gazdag hatóanyag-kombináció alapján a bőr állapotától függően eltekinthetünk egy előzetes ápoló krém felvitelétől.
Minden bőrtípusra és korosztálynak megfelel.

Alkalmazás:
Egy kis mennyiséget vigyünk fel a bőrre, finoman osszuk szét, az optimális eredmény elérése érdekében belülről kifelé kenjük.

Összetevők:
Jojoba olaj, Búzacsíra és a kukorica-olaj, Shea vaj, Méhviasz, Pantenol, Allantoin, Édesgyökér kivonat, Alfa bisabolol, Szalicilsav, Hialuronsav
50 ml
TAG-ek: cnc, arcbalzsam, light