Cikkszám: 137003
Készletinfó: 10
40.785 Ft

MEDHyal Set szérum 30 ml + krém 50 ml

Professzionális otthoni ápolási termékek plasztikai műtét vagy invazív szépségápolás előtt és után.

A MED HYAL szérum és a MED HYAL krém kiegészítik egymást, és tökéletes aktív összetevőket képeznek az öregedésgátló bőrkutatás és a természettel működő aktív összetevők alapján.

  • Éjjel-nappal táplálja a bőrt
  • Nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt
  • Megakadályozza a kellemetlen könnyező érzést
  • Védi a bőrt a külső hatásoktól
  • Simává teszi a száraz bőrt és ápolt
  • Javítja a nedvesség felszívódásának képességét az epidermisz mélyebb rétegeiben. Maximális nedvességtartalom
  • Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát
Főbb hatóanyagok:

A nagy molekulatömegű hialuronsav lényegesen nagyobb molekulákból áll, 1,3–1,8 millió daltonból.

A párolgási folyamat során a keratinnel együtt réteget képeznek a bőr felső rétegén. Nedvességgel látja el a bőrt, ezáltal jelentősen javítja a bőr rugalmasságát és védi a TEWL-t.

Gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

Az alacsony molekulatömegű hialuronsav tartós. A molekulák sokkal kisebbek, csak 0,15-1,3 millió dalton. Segítik az értékes nedvesség fenntartását a bőr kötőszövetében. Ez a páratartalom azonnali erősebbé és simábbá teszi a bőrt. A vonalak és a ráncok láthatóan csökkennek.

A hyaktív hialuronsav molekulatömege a legalacsonyabb a három említett hialuronsav közül, 10 és 150 kilodalton között. A minimálisan rövid láncok miatt felszívódik az epidermisz mélyebb rétegeibe.

Az E-vitamin hatékony hatóanyag a szabad gyökök ellen és antioxidáns hatással rendelkezik. Nagyon fontos, tekintet nélkül a bőr típusára vagy a bőr állapotára. Támogatja az új bőrsejtek képződését és erősíti a bőr képességét a nedvesség visszatartására.

A Centella Asiatica (Hydrangea) kivonat növeli a bőr rugalmasságát, meghúzza a kötőszövetet és aktiválja a bőr megújulását. A bőr feszesebb és sima. A gyulladásgátló szerek, például a tengeri kamilla, a szőlőkivonat, a pantenol és az alfa-biszabolol hatékonyan enyhítik a bőrirritációt és a bőrpírot, elősegítik a bőr nedvességtartalmának fenntartását és serkentik a bőr sejtjeinek megújulását. Az aloe vera különösen gazdag enzimekben és különféle aminosavakban, és segíti a bőrt különböző funkciók ellátásában. Mindezek a nyugtató és simító hatóanyagok támogatják a bőrt, különösen esztétikai kozmetikai műtétek, szépség-injekciók után és gyorsan csökkentik a bőrirritációt.